O nama

Moderan i brz stil života je postao naša svakodnevnica razvojem tehnologije i ekonomskim razvojem. Vreme u današnjem svetu predstavlja veoma dragocen resurs i sve češće smo svedoci izjava: 'nemam vremena ni da jedem'.

Sa vizijom i željom da ponudimo građanima Čačka nešto novo u svetu brze hrane, napravili smo svoje prve male/VELIKE korake te 2009. godine. Pre tačno 12 godina, došli smo na ideju da osnujemo malu porodičnu kompaniju u svetu fast-food industrije, vođeni idejom da razbijemo tadašnji mit: da je obična pljeskavica sinonim brze hrane i njen maksimalni domet.

Čvrsto uvereni da činimo pravu stvar, hrabro smo nastupili i odlučili da ponudimo nešto što do tada nije postojalo u gradu; nešto drugačije i kvalitetnije našim korisnicima. Danas, 12 uspešnih godina kasnije, na osnovu poverenja koje nam ukazuju mušterije sve ove godine, vidimo da smo bili u pravu.

U početku su to bili specijaliteti sa roštilja ali jedinstveni, osmišljeni da mušterijama ponude ne samo nešto novo, nego i nešto više, ukusnije i sočnije; kao na primer:

  • KING ćevap sa hrskavom slaninom
  • Piletina sa slaninom i kačavaljem
  • Punjena pljeskavica by KING
  • Austrijska kobasica sa kačkavaljem

Reklo bi se da je uspeh bio zagarantovan jer rezultati nisu izostali. Pažljivom selekcijom kvalitetnih sastojaka, mušterije su nam ukazale poverenje i omogućili dalji razvoj kompanije i naših ideja sve sa ciljem da tržištu ponudimo proizvode konstantno visokog kvaliteta.

Dve godine kasnije, slušajući potrebe naših mušterija, ponudili smo prvi u gradu pizzu na parče kao i preko 100 vrsta slanih i slatkih palačinki u novom objektu u centru grada. Naš prodajni tim, sastavljen od iskusnih radnika sa dugogodišnjim iskustvom u fastfood industriji uz podršku i energiju mladih radnika, po prvi put u gradu imao je prilike da mušterijama ponudi više različitih vrsta pizza na parče. Počev od standardne 'Cappriciose' preko našeg specijaliteta 'KING pizze' sa ivicama rolovanim kačakvaljem i slaninom te i, do dan danas, u gradu neprevaziđene pizze 'KING specijal'-u sa grilovanom piletinom, kačkavaljem i slaninom.

Osim konstantne brige o kvalitetu naših proizvoda, pažljivo slušajući potrebe naših mušterija, ponudili smo u startu i dostavu na kućnu adresu čime štedimo vaše vreme i preuzimamo na sebe brigu o tome da vaš obrok stigne na željenu adresu u željeno vreme.

KING trenutno posluje na 4 lokacije u Čačku sa timom od 25 odličnih posvećenih radnika koji su vremenom postali ne samo deo tima, nego i članovi naše porodice.

Kao i do sada, i dalje ćemo se truditi da budemo inovatnivni, jedinstveni u gastro-svetu grada Čačka a sve to uz prepoznatljiv kvalitet i pristupačne cene naših proizvoda.

Uvek novi i jedinstveni – KING.

Prijatelji sajta

Uskoro...

GrillPizzeriaKing - Uvek novi i jedinstveni!